Open dag Mijnheer Rouveen

Open dag Vrijdag 24 mei 2024 - "Boer beter met nul op de meter"

HG presentatie over “Energie op de boerderij”.

Energie op de boerderij

De interesse in batterijtechnologie groeit gestaag. De beweegredenen voor de aankoop van een batterij zijn uiteenlopend. Overweegt u een batterij voor zakelijk gebruik, of bent u van plan te gaan handelen op de energiemarkt? Is uw elektriciteitsaansluiting ontoereikend, of is het u niet toegestaan energie terug te leveren aan het net? Welke energiemarkten bestaan er en welke sluit het beste aan bij uw behoeften?

Wij zullen aanwezig zijn als exposant tijdens de open dag op vrijdag 24 mei 2024 bij het varkensbedrijf "Buut’n Gewoon" in Rouveen, om klanten te informeren over duurzaamheidsinitiatieven

Dit bedrijf streeft naar energieneutraliteit door het gebruik van windturbines, zonnepanelen, batterijen en energiebeheersystemen. Henri van Middendorp van HG Energiesystemen zal een presentatie verzorgen over energiebeheer op de boerderij.

HG heeft 3 accu’s geïnstalleerd voor energieopslag en een energiebeheersysteem om de energiestromen te reguleren.

Tijdens de open dag kunt u verschillende oplossingen voor het opwekken en opslaan van energie bekijken, evenals de mogelijkheden die beschikbaar zijn voor diverse energiesystemen.

HG zal met een informatiestand aanwezig zijn om u verder te adviseren.

Bent u geïnteresseerd? Registreer u dan via de QR-code op de uitnodiging die u in de mailing heeft ontvangen.

Graag tot vrijdag!