Agrariërs

HG is uw partner voor energiesystemen voor uw stallen, (opslag)loods of schuren.

Goed voor uw portemonee en het milieu

We zijn dé specialist voor agrariërs. Wij weten als geen ander wat de agrariër nodig heeft op het gebied van energiesystemen en wij hebben ervaring met alle mogelijke stallen of schuren. Daarom kunt u van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen en accu's van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een schuur of stal is erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Veelal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Boerderij-accu

Wist u dat de aanschaf van zonnepanelen juist nu interessant is? De prijzen voor zonnepanelen zijn relatief laag. Belangrijk is dat u geadviseerd wordt voor een passende oplossing voor heel uw energiehuishouding. De combinatie van energieopwekking, energiemanagement, energieopslag en een passend energiecontract zorgt voor een interessant verdienmodel. Neem contact met ons op download onze actieflyer voor meer informatie.

Aan de slag met uw investeringsaftrek

Wij staan ondernemers bij met een totaaloplossing bij het installeren van zonnepanelen. Onze experts staan u geheel vrijblijvend met raad en daad bij. Daarbij helpen we ook met het inzichtelijk maken van de fiscale voordelen. Wanneer is het voor u interessant om te investeren in zonnepanelen en wanneer heeft u de zonnepanelen terugverdiend?

De terugverdientijd is afhankelijk van de tariefgroep van uw belastbaar inkomen, uw overige investeringen en uw stroomafname. Wij rekenen dit graag vrijblijvend voor u uit. Voor de fiscale mogelijkheden adviseren we u om contact op te nemen met uw belastingadviseur. Hij of zij kent uw situatie en kan daarbij het beste advies geven.

De beste producten voor een goede prijs

Bij ons kunt u hoge kwaliteit verwachten. Onze leveranciers van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn marktleiders of pioniers die hun materialen via de gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben laten testen. Langdurige samenwerking staat bij HG Energiesystemen centraal bij de keuze voor een leverancier. Dit wordt onder meer beoordeeld op basis van product ervaring, snelle levertijd, kwaliteit, technologische innovatie en de financiële slagkracht van de leverancier. Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen.

We leveren zonnepanelen van de bekende merken. Ons assortiment bestaat uit de nieuwste zonnepanelen van onder andere LONGi Solar, Jinko Solar en Canadian Solar. Met deze hoogwaardige zonnepanelen bent u verzekerd van een optimale opbrengst. Wat betreft de omvorm-systemen, hierbij werken we met gerenommeerde A-merken zoals Huawei en SolarEdge. Als Gecertificeerd Service Partner bieden wij u dan ook optimale services aan.

Voor elk dak een oplossing

Voor praktisch ieder dak bestaat er wel een geschikt zonnepanelen systeem. Onze PV-systemen worden op maat gemaakt zodat deze optimaal aansluiten bij uw wensen. De meest voorkomende type daken zijn pannendaken, platte daken, trapeziumdaken en golfplaten daken. Bij elk van deze soorten gebruiken we een andere constructie. Dit zorgt voor de beste stabiliteit en betrouwbaarheid.

  • Eén aanspreekpunt
  • Landelijk actief
  • We hebben alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Langdurige garantie

Deskundige installatie van de zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen is een flinke onderneming. Zonnepanelen zijn kwetsbaar. Bij verkeerde behandeling is de kans op schade groot. Het is van groot belang dat de zonnepanelen nauwkeurig geplaatst worden om een maximaal rendement te garanderen. Niet alleen de oriëntatie is belangrijk, ook voor de hellingshoek waaronder ze geplaatst worden zijn optimale waarden berekend. Plaatsing van de panelen gebeurt bij ons door vakbekwame installateurs. Zij leven de VCA-normen juist na, streven een hoge kwaliteit na en kennen het product als geen ander. Dit zorgt voor een kwalitatief hoge installatie. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Zonnepanelen en subsidies

Zonnepanelen zijn een duurzame keuze

Zonnepanelen die op een dak bevestigd worden kennen geen bewegende delen die kunnen slijten, kapot kunnen gaan of vervangen moeten worden. Zonnepanelen produceren geen geluid of schadelijke uitstoot van verontreinigende gassen. Zonnepanelen staan daarmee garant voor een jarenlange, zorgeloze en duurzame energievoorziening. Er zijn veel voordelen van zonnepanelen op daken. Zo biedt dakmontage de mogelijkheid om direct daar energie te leveren waar het nodig is. Interessant is dat als er op 40% van de Nederlandse daken zonnepanelen zouden worden gelegd, er voldoende energie wordt opgewekt om heel Nederland van stroom te voorzien.

Subsidies voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn gunstig voor de portemonnee en goed voor het milieu, dat vindt de overheid ook. Daarom zijn er tal van subsidiemogelijkheden. Daarnaast zijn er voor agrariërs erg interessante regelingen. Een combinatie van asbestverwijdering door HG Montage en het plaatsen van zonnepanelen door HG Energiesystemen is bijvoorbeeld erg interessant en een goede investeringsaftrek. Om meer te weten te komen over subsidies, regelingen en andere fiscale voordelen verwijzen we u graag door naar uw accountant. Hij of zij kent uw situatie en kan daarbij het beste advies geven!

Recente projecten

Huawei_accu20 kWh

Maalderink het plaatsen van een Boerderij Accu

Energie opslag in boerderij-accu Huawei accu van 200 kWh met een 100 kWh omvormer. Grootverbruik accu en kan daarmee dan handelen op de onbalans markt.

Bekijk project
Huaweiomvormers_Jinko_zonnepanelen

Fruitteeltbedrijf Theo Vernooy-Cothen

465 Zonnepanelen/PV installatie van 204.600 WP met een geschatte opbrengst van 180.048 kWh op jaarbasis.

Bekijk project

PV-installatie voor energiecoöperatie

3.000 zonnepanelen / 900 kWp

Bekijk project

Laatste nieuws

Open middag 12 juli 2024

Informatiemiddag Hg Energiesystemen bij Varkenshouderij Overbeek 12 juli van 13 t/m 16 uur. Sla energie op in een accu.

Bekijk nieuwsbericht
Open dag Mijnheer Rouveen

Open dag Vrijdag 24 mei 2024 - "Boer beter met nul op de meter"

HG presentatie over “Energie op de boerderij”.

Bekijk nieuwsbericht

Verhoog het rendement van uw installatie

Verhoog het rendement van uw installatie

Bekijk nieuwsbericht