Partner voor woningcorporaties

Een betrouwbare en vooruitstrevende partner

Energiesystemen met zonnepanelen als basis

Zonnepanelen zijn voor woningcorporaties veelal een sleutelcomponent in de strategie om hun vastgoed te verduurzamen. HG Energiesystemen biedt woningcorporaties de mogelijkheid om hun vastgoedportefeuille te verduurzamen door de implementatie van geavanceerde zonne-energiesystemen. Dit niet alleen als een middel om bij te dragen aan een duurzame toekomst, maar ook om kostenbesparingen te realiseren.

Carport met zonnepanelen voor auto's

Manage als corporatie zelf uw energie

Een energiesysteem van HG Energiesystemen voor uw woningcorporatie zorgt voor vermindering van de CO2-uitstoot en verlaagt de energiekosten. Door het integreren van zonnepanelen met energieopslagsystemen, kunnen woningcorporaties hun energiebehoefte op een efficiënte manier managen, pieken in energieproductie opvangen en energie beschikbaar stellen wanneer het nodig is.

Betrouwbare, veilige en hoogwaardige zonne-energieoplossingen

Verduurzamen als woningcorporatie met HG Energiesystemen betekent kiezen voor betrouwbare, veilige en hoogwaardige zonne-energieoplossingen. Wij staan klaar om samen met u te kijken naar de meest effectieve manier om uw vastgoed te verduurzamen, rekening houdend met de specifieke behoeften en mogelijkheden van uw woningbestand. Ontdek hoe u een actieve rol kan spelen in de energietransitie en tegelijkertijd de energiekosten kunt verlagen.

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op of maak een afspraak op locatie.