Energiesystemen voor MKB & Industrie

Verduurzaam uw bedrijfspand met een zakelijk energiesysteem

Het verduurzamen van uw bedrijfspand

Bij HG Energiesystemen begrijpen we dat het verduurzamen van uw bedrijfspand met een zakelijk energiesysteem meer is dan alleen een investering in de toekomst. Het is een slimme keuze voor elke ondernemer die gericht is op kostenbesparing en duurzaam ondernemen. Of u nu een MKB-onderneming heeft of een groot bedrijfspand wilt uitrusten met zonnepanelen, wij bieden u een totaaloplossing.

Onafhankelijk gebruik maken van uw eigen energie

Zonnepanelen zijn een krachtige stap richting een energieneutraal bedrijfspand. Met de juiste configuratie en capaciteit kunnen zonnepanelen niet alleen de energiebehoefte van uw pand dekken, maar ook bijdragen aan het milieu. Daarnaast is de combinatie met een accu voor uw bedrijfspand een slimme zet. Deze opslagmogelijkheid zorgt ervoor dat u ook buiten zonuren kunt profiteren van de opgewekte energie.

De partner voor MKB & industrie

HG Energiesystemen biedt niet alleen de installatie van zonnepanelen en accu’s aan, maar ook een gedegen advies op maat. Wij kijken naar uw specifieke situatie en energiebehoeften om een zakelijk energiesysteem te ontwerpen dat past bij uw doelstellingen voor het verduurzamen van uw bedrijfspand.

Uw voordelen:

  • Eén aanspreekpunt
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • We hebben alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
  • Langdurige garantie

Kies voor HG Energiesystemen, uw partner in het realiseren van een duurzame toekomst voor uw onderneming.

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op of maak een afspraak op locatie.