Totaalleverancier voor uw energiesysteem

Korte levertijden

Bij HG Energiesystemen begrijpen we het belang van snelheid en efficiëntie wanneer het aankomt op het leveren en installeren van zonnepanelen, accu’s, laadpalen en een EMS (Energie management systeem). Onze klanten verwachten een snelle service zonder in te boeten op kwaliteit. Daarom streven we ernaar om de levertijd van zonnepanelen, accu’s, laadpalen en bijhorende software zo kort mogelijk te houden, zodat u snel kunt beginnen met het opwekken van duurzame energie.

Van bestelling tot levering & installatie

De levertijd van onder andere zonnepanelen en accu’s kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de beschikbaarheid van de afzonderlijke producten en de specifieke eisen van uw project. Bij HG Energiesystemen werken we nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen, accu’s en laadpalen zo snel mogelijk worden geleverd en geïnstalleerd. Ons doel is om u een vlotte en zorgeloze ervaring te bieden, van bestelling tot installatie.

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat het leveren van een energiesysteem hand in hand gaat met uw verwachtingen voor kwaliteit en duurzaamheid. Kies voor HG Energiesystemen en stap over op een groenere toekomst met minimale wachttijd.

Recente projecten

Huawei_accu20 kWh

Maalderink het plaatsen van een Boerderij Accu

Energie opslag in boerderij-accu Huawei accu van 200 kWh met een 100 kWh omvormer. Grootverbruik accu en kan daarmee dan handelen op de onbalans markt.

Bekijk project
Huaweiomvormers_Jinko_zonnepanelen

Fruitteeltbedrijf Theo Vernooy-Cothen

465 Zonnepanelen/PV installatie van 204.600 WP met een geschatte opbrengst van 180.048 kWh op jaarbasis.

Bekijk project

PV-installatie voor energiecoöperatie

3.000 zonnepanelen / 900 kWp

Bekijk project

Verduurzamen nieuw bedrijfspand

820 zonnepanelen op dak.

Bekijk project

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op of maak een afspraak op locatie.