Montage & installatie

Specialist in montage & installatie van uw energiesysteem

Laten plaatsen (monteren) van een energiesysteem

Wanneer u overweegt om zonnepanelen, accu's of bijvoorbeeld laadpalen te laten plaatsen, zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Bij HG Energiesystemen zorgen we voor een positieve ervaring van het plaatsen en installeren , van begin tot eind.

HG Energiesystemen heeft kennis & ervaring

Het laten plaatsen van producten die op zichzelf of tezamen met een energiesysteem te maken hebben, u kunt hierbij denken aan zonnepanelen, laadpalen, accu's of een energie management systeem, dient door een team te geschieden dat hierin is gespecialiseerd. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de zonnepanelen perfect gepositioneerd, afgestemd en ingeregeld worden voor maximale zonne-energie opvang, opslag en afgifte.

Het aansluiten en installeren

De zonnepanelen, accu's, laadpalen en het EMS aansluiten en installeren

Het aansluiten en installeren van de verschillende onderdelen is een precieze taak die kennis en ervaring vereist. Onze specialisten zorgen voor een zorgvuldige montage en aansluiting op uw elektriciteitsnet, zodat u optimaal kunt profiteren van uw nieuwe energiebron.

Recente projecten

Huawei_accu20 kWh

Maalderink het plaatsen van een Boerderij Accu

Energie opslag in boerderij-accu Huawei accu van 200 kWh met een 100 kWh omvormer. Grootverbruik accu en kan daarmee dan handelen op de onbalans markt.

Bekijk project
Huaweiomvormers_Jinko_zonnepanelen

Fruitteeltbedrijf Theo Vernooy-Cothen

465 Zonnepanelen/PV installatie van 204.600 WP met een geschatte opbrengst van 180.048 kWh op jaarbasis.

Bekijk project

PV-installatie voor energiecoöperatie

3.000 zonnepanelen / 900 kWp

Bekijk project

Verduurzamen nieuw bedrijfspand

820 zonnepanelen op dak.

Bekijk project

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op of maak een afspraak op locatie.

Kosten van montage & installatie

De kosten voor het plaatsen van energiesystemen variëren uiteraard en zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de installeren onderdelen (zonnepanelen, accu's, laadpalen), maar uiteraard ook zaken als het aantal panelen en de complexiteit van uw dak. Bij HG Energiesystemen bieden we transparante prijzen en heldere offertes, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kies voor HG Energiesystemen voor een betrouwbare en efficiënte installatie van uw energiesysteem, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.