Welkom bij HG Energiesystemen

Uw partner voor zonnepanelen, accu's en laadpalen

Over ons

HG Energiesystemen is sinds 2024 de naam van de organisatie HG Zonnepanelen. Deze nieuwe naam past beter bij de huidige situatie. De markt vraagt namelijk om een breder aanbod aan oplossingen dan alleen zonnepanelen. Zo is de vraag naar accu’s, energiemanagementsystemen en laadpalen enorm aan het groeien. In de afgelopen periode is er veel aandacht besteed aan het vergaren van kennis rondom deze nieuwe producten. HG Energiesystemen heeft naast kennis inmiddels ook de nodige ervaring in het aanleggen van complete energiesystemen. De energietransitie zal de komende jaren steeds weer vragen om nieuwe oplossingen. Als bedrijf gaan we constant mee in die ontwikkelingen. De naam HG Energiesystemen sluit daar naadloos op aan.

Historie

HG Zonnepanelen is in 2011 opgericht. HG zonnepanelen is een zusterbedrijf van HG Montage. HG Montage is al jaren actief in dakrenovatie en wand beplating. Grondlegger Henri van Geresteijn (HG) heeft in de loop van de tijd het monteren van zonnepanelen daarbij opgepakt. Hieruit is het totaalconcept asbestverwijdering, dakrenovatie en plaatsen van zonnepanelen monteren ontstaan. In 2018 is Erwin Mol toegetreden tot de B.V. en mede-eigenaar geworden. In 2019 is de locatie in Diepenheim aangekocht. In de loop van de tijd is het bedrijf uitgegroeid naar 14 medewerkers. Naast zonnepanelen is HG Zonnepanelen constant op zoek naar nieuwe kansen op het gebied van duurzaamheid. Onze missie is op een innovatieve manier een bijdrage leveren aan verdere verduurzaming bij onze klanten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

HG MontageBezoek de website

Daarom HG Energiesystemen

Belangrijk voor HG Energiesystemen is de toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daar geven we invulling aan door:

  • Eén aanspreekpunt: Voor al uw vragen en behoeften rondom zonne-energie.
  • Actief door heel Nederland: Waar u ook gevestigd bent, onze service reikt landelijk.
  • Alles onder één dak: Van zonnepanelen en accu's tot laadpalen, wij voorzien in al uw energiebehoeften.
  • Flexibiliteit en transparantie: Wij passen ons aan uw situatie aan en garanderen helderheid in al onze processen.
  • 25 jaar garantie: Een bewijs van ons vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze oplossingen.

Bij HG Energiesystemen zijn we niet alleen gefocust op het leveren van zonne-energiesystemen maar ook op het efficiënt beheren en sturen van de energiestroom, met oplossingen zoals accu's voor energieopslag en geavanceerde laadpalen. Zo waarborgen we dat uw overgang naar duurzame energie naadloos en voordelig verloopt.

Heeft u plannen voor de installatie van zonnepanelen, al dan niet in combinatie met een nieuw dak of zelfs een geheel nieuw gebouw? HG Energiesystemen, in samenwerking met onze zusterbedrijven HG Montage, Solarspecials & Solarwashing, biedt een omvattende service. Wij leveren een compleet pakket van diensten aan, perfect afgestemd op uw behoeften.