KIA subsidie aanvragen?

KIA subsidie aanvragen voor uw zonnepanelen

Als ondernemer kunt u bij de aanschaf van zonnepanelen wellicht beroep doen op de zogenaamde KIA subsidie. HG Energiesystemen vertelt graag meer over deze subsidie. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in alles omtrent zonnepanelen voor ondernemers, van het aanvragen van subsidies tot het plaatsen van de panelen. Kiest u ervoor om zonnepanelen te plaatsen, dan wordt u als ondernemen zelf ook energieleverancier. U kunt het gehele jaar door op een eenvoudige wijze uw energievoorziening regelen. Wilt u weten wat de KIA subsidie voor u kan betekenen wanneer u de panelen wilt laten plaatsen? Lees dan verder voor meer informatie, of neem contact op voor persoonlijk advies.

Wat is de KIA subsidie?

De KIA subsidie wordt vrijgemaakt voor ondernemers die willen investeren in hun bedrijf. Het is een manier om kleine en middelgrote bedrijven (mkb’s) tegemoet te komen. Een van de investeringen waar u een KIA subsidie voor kunt aanvragen is het plaatsen van zonnepanelen. Wanneer u de panelen laat plaatsen door HG, helpen wij u graag met het aanvragen van de KIA subsidie.

Wanneer komt u in aanmerking voor KIA subsidie?

Om in aanmerking te kunnen komen voor KIA subsidie, zijn er diverse voorwaarden waar u aan dient te voldoen. Zo dient uw onderneming in Nederland gevestigd te zijn en betaalt u inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. De bedrijfsmiddelen waar u in investeert, dienen tevens voor uw eigen onderneming te zijn. U dient in 1 jaar een bepaald bedrag in nieuwe of tweedehands bedrijfsmiddelen te investeren. U kunt via de website van de Belastingdienst vinden welke percentages voor dit jaar gelden voor de investeringsaftrek.

Zonnepanelen, KIA subsidie en de voordelen

Het is uiteraard zeer aantrekkelijk om KIA subsidie voor uw zonnepanelen te krijgen. Maar dat is niet alles, want de aanschaf van zonnepanelen brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Denk eens aan de volgende voordelen:

  • U bespaart op de energiekosten
  • Zonnepanelen zijn een eenmalige investering waarvan het rendement hoog is
  • Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk
  • Zonnepanelen zijn onderhoudsarm

Ook zonder subsidie aantrekkelijk

Naast de subsidie zijn er dus nog meer redenen dat de aankoop van zonnepanelen zo aantrekkelijk is voor ondernemers. Zo verdient u uw zonnepanelen eenvoudig terug door het jaarlijkse voordeel op uw energierekening. Voor zonnepanelen is de gemiddelde terugverdientijd 8 jaar. Daarna profiteert u van gratis energie. Zonnepanelen beschikken over een lange levensduur en standaard heeft u een garantie van maar liefst 25 jaar. Ten minste, wel bij HG! Wij raden het u echter wel aan om geld opzij te zetten om de omvormer na 10 jaar te vervangen. U kunt echter ook kiezen voor een langere garantietermijn voor de omvormer. Wij werken bij HG Zonnepanelen enkel met de beste A-merken, wat maakt dat er niet snel sprake zal zijn van een defect. Wij werken uitsluitend met merken die hoog aangeschreven staan op de Tier 1 lijst voor zonnepanelen. Kiest u voor onze hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen, dan heeft u uw geld snel terugverdiend.

Hulp bij aanvragen van uw KIA subsidie

Er komt veel kijken bij het aanvragen van KIA subsidie. Het is dan ook aan te raden u te laten adviseren door professionals die hier meer verstand van hebben. Uiteraard kunt u bij HG Energiesystemen terecht voor advies. Met groene stroom krijgt uw imago als duurzame ondernemer geheid een boost. Ook zijn zonnepanelen zeer vriendelijk voor uw portemonnee. Wilt u meer informatie over de KIA subsidie? Neem dan vandaag nog contact op middels: 0342-700240 of mail ons via info@hgenergiesystemen.nl. Wij informeren u dan graag verder omtrent de KIA subsidie en helpen u indien gewenst met het aanvragen hiervan.

Wilt u in contact komen?

Neem contact met ons op of maak een afspraak op locatie.